Τραγουδιστησ Κοκαινη : Ο Νότης Σφακιανάκης / Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα . Ενημέρωση για τον κορονοϊο και τις εξελίξεις. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Μάλιστα ρωτήθηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και τόνισε: Επικαιρότητα και έκακτα νέα τις στιγμής. Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι σνίφαρε κοκαΐνη.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι σνίφαρε κοκαΐνη.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι σνίφαρε κοκαΐνη. Ενημέρωση για τον κορονοϊο και τις εξελίξεις. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Ποιο πραγματικά το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Μάλιστα ρωτήθηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και τόνισε: Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του . Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο. Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 17 γραμμαρίων. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής με κοκαΐνη. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Επικαιρότητα και έκακτα νέα τις στιγμής.

Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 17 γραμμαρίων. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής με κοκαΐνη. Ποιο πραγματικά το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για κοκαΐνη.

Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Επικαιρότητα και έκακτα νέα τις στιγμής. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του . Ποιο πραγματικά το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για κοκαΐνη. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι σνίφαρε κοκαΐνη. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 17 γραμμαρίων. Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο.

Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη.

Επικαιρότητα και έκακτα νέα τις στιγμής. Ποιο πραγματικά το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του . Μάλιστα ρωτήθηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και τόνισε: Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 17 γραμμαρίων. Ενημέρωση για τον κορονοϊο και τις εξελίξεις. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής με κοκαΐνη. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του . Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής με κοκαΐνη.

Ποιο πραγματικά το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για κοκαΐνη. Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Επικαιρότητα και έκακτα νέα τις στιγμής. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής με κοκαΐνη. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα . Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι σνίφαρε κοκαΐνη. Μάλιστα ρωτήθηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και τόνισε:

Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα . Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι σνίφαρε κοκαΐνη. Ποιο πραγματικά το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για κοκαΐνη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του . Μάλιστα ρωτήθηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και τόνισε: Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 17 γραμμαρίων. Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο. Επικαιρότητα και έκακτα νέα τις στιγμής. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Τραγουδιστησ Κοκαινη : Ο Νότης Σφακιανάκης / Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής με κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Ποιο πραγματικά το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για κοκαΐνη. Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο.